Star, άντε και academy σου!

23 Μαρτίου 2017 • Χρονογραφήματα • Views: 137

23 Μαρτίου 2017


Μάζεψαν μία ντουζίνα χλιαρά ταλέντα με χλιαρή παιδεία, για να φτιάξουν ένα χλιαρό κατασκεύασμα. Το ονόμασαν «Μουσική Ακαδημία» ενώ θα μπορούσε να λέγεται «Atalent Big Brother» ή «Παρατεταμένο Μπιπ«. Αυτά είναι τα νέα μελλοντικά μουσικά είδωλα; Ευχαριστούμε, δε θα πάρουμε.

Τα παιδιά που συμμετέχουν σε αυτό το πείραμα, τα βάφτισαν σπουδαστές, δίχως να γνωρίζει κανείς τι θα σπουδάσουν εκεί μέσα. Για αρχή θα έπρεπε να σπουδάσουν καθαριότητα. Αφού μέσα σε λίγα 24ωρα το σπίτι το έχουν καταβρωμίσει. Εν συνεχεία, θα έπρεπε να σπουδάσουν τη μη αθυροστομία, αφού όποτε τους δείχνει η τηλεόραση να μιλάνε, ακούγεται ένα παρατεταμένο μπιπ. Εξού και ο δεύτερος τίτλος που πρότεινα λίγο παραπάνω. Πάντως την τέχνη του μυαλού, δε δείχνει να την έχει σπουδάσει κανένα από τα χλιαρά παιδιά και ούτε πρόκειται.

Τα έχεις ακούσει να μιλάνε; (όταν δεν βρίζουν). Δεν υπάρχει ούτε ένα που να μπορεί να αρθρώσει σωστά τα νέα Ελληνικά. Ούτε ένα ρε γαμώτο, να μπορεί να μιλήσει και να το ακούσεις δίχως να σε εκνευρίζει και να σου δημιουργεί αμηχανία! Για το Θεό! Αν θελήσω να βρω δικαιολογίες, ξέρω που θα σκοντάψω. Στις οικογένειές τους, που από μόνοι τους οι περισσότεροι, είπαν δημόσια ότι έχουν οικογενειακά προβλήματα. Κι όμως αυτό δε δικαιολογεί τίποτα, διότι έτσι, δε φταίνε οι γονείς τους, αλλά οι γονείς των γονιών τους και πάει λέγοντας. Από κάποια ηλικία και μετά, είμαστε οι επιλογές μας. Δηλαδή όταν η άλλη βγαίνει δημόσια σε όλη την Ελλάδα με το σορτς μέσα στον κώλο και η άλλη το ίδιο με το μαγιό, δικαιολογείται λόγω οικογενειακών προβλημάτων; ΌΧΙ! Δείχνει απλά, τη φθήνια που κουβαλάει κανείς και πως για λίγη δημοσιότητα, μπορεί να πουλήσει τον εαυτό του, όσο ένα τσουβάλι πατάτες. Και λιγότερο μη σου πω.

Κανένα από αυτά τα χλιαρά παιδιά, δεν ξέρει τι είναι αξιοπρέπεια. Όπως συμβαίνει και με την κριτική επιτροπή που είναι μία από τα ίδια. Μάζεψαν τέσσερις από αυτούς που μας συστήνουν για χρόνια την παρακμή και τους έβαλαν να λένε ένα σωρό ασυνάρτητα πράγματα στα ατάλαντα παιδιά. Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Τι ήθος δηλαδή, διαθέτει η Βίσση, ο Καρβέλας, η Γερμανού και ο Κωστόπουλος, ώστε να το μεταφέρουν σε αυτά τα νέα παιδιά; Αναπάντητο ερώτημα! Άσε που οι περισσότεροι από τους δασκάλους τους μέσα στον οίκο ανοχής, είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε μαθητή. Και τελικά, με όποιο δάσκαλο καθήσεις..

Αυτό το νέο «Big Brother» κόστισε 5.000.000 ευρώ. Σε μία εποχή που με αυτά τα χρήματα, θα μπορούσε να γίνει μία εκπομπή του δρόμου και να βοηθούν συνανθρώπους μας. Με τόσα χρήματα, θα έκαναν πολλούς ανθρώπους να νιώσουν πως υπάρχει ελπίδα, σε αντίθεση με αυτό το χλιαρό reality που μας δείχνει πως δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Αν αυτά τα παιδιά, είναι το μέλλον μας, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρότερα από όσο νομίζουμε.

Δηλαδή από τα χιλιάδες παιδιά που δήλωσαν συμμετοχή, θέλουν να μας πουν ότι αυτά ήταν τα πιο ταλαντούχα και ό,τι καλύτερο έχουν να δείξουν; Παραπάνω είπα πως είναι οίκος ανοχής το σπίτι που τα έχουν περιμαζέψει, διότι υπάρχει τεράστια ανοχή. Δεν φταίνε τα ίδια, αλλά η παραγωγή που τους το επιτρέπει. Τηλεθεατή, αν δε θέλεις να κάνεις και το δικό σου σπίτι, οίκο ανοχής, μην ανεχτείς άλλο αυτή τη σαβούρα και δες καλύτερα το «Σπίτι στο Λιβάδι».


 

Comments are closed.